Ljus & Rymlig

RESTAURANG

DAGENS LUNCH

Dagens lunch och plocksallad serveras vardagar 11:00-13:30

Dagens lunch består av två olika alternativ. Det finns även möjlighet att få vegetarisk mat. Fråga oss i servering. Till lunchen serverar vi alltid här-bakat bröd, som ni även kan köpa med er hem om ni skulle vilja.

Fråga gärna oss om innehållet i maten om ni har matallergier.

På helger och helgdagar håller restaurangen stängt, men vi kan öppna upp för konferenser och större förbokade grupper.

Varmt välkomna!

RESTAURANGEN

Vår härliga, ljusa och rymliga restaurang inbjuder till umgänge i en modern och trivsam miljö. Här kan du slå dig ner för en god bit mat samt en kopp kaffe och våra här-bakade kakor. Restaurangen är utrustad med 140-200 sittplatser. Tack vare den rymliga lokalen går det bra att föra samtal även om det är mycket folk. Även om vi har större konferenser ser vi till att det finns plats för våra lunchgäster.

Om ni är ett större sällskap som kommer samtidigt eller vill boka bord är ni varmt välkomna att höra av er.

SPECIALARRANGEMANG

Vi kan skräddarsy måltider efter våra gästers önskemål. Allt ifrån festligare arrangemang till en enkel lunch/middag.

Är ni en större grupp och ni önskar boka restaurangen utöver lunchtiden, kontakta gärna oss så gör vi vad vi kan för att möta era behov.

Är ni fl er än 200 så har vi även andra lokaler vi kan duka upp i, vi kan ta upp till 400 personer.

FRUKOST

“Morgonstund har guld i mund”.

De dagar vi har hotellgäster serverar vi vår frukostbuffé i vår ljusa matsal mellan 06:30-09:00 på vardagar. Det går utmärkt att besöka Kompassen för att äta av frukostbuffén även om man inte är vår hotellgäst. Ring innan och kontrollera så att vi serverar frukost den dag ni vill komma. Pris 100 kr/person.

Är ni ett större sällskap vänligen kontakta oss för offert.

HAR DU EN FRÅGA?

Kontakta oss

UTESERVERING

När solen står högt och luften är varm är det trevligt att kunna sitta ute och njuta av värmen. Sen hösten 2018 har vi uteservering på vår innergård, en lugn och avskild plats att sitta och avnjuta sin mat eller sitt kaffe på. Det går även att sitta utanför entrén.