Meny V 21
19 - 23/5
Måndag – Fredag 11.00 – 13.30
Med reservation för ev ändringar
Vår härliga Plocksallad står uppdukad varje dag
Fråga oss gärna om ni önskar vegetariskt alternativ
Lunhcbuffé
Måndag
Rimmad Oxbringa med pepparrotssås, rotfrukter och kokt potatis
Korv Stroganoff med ris och broccoli
Vegetarisk: Grillost Stroganoff
Tisdag
Stekt fläsk med stuvade morötter och kokt potatis
Fisk i ugn med parmesan, dill, tomat och ris
Vegetarisk: Morotsbiffar med kesoröra
Onsdag
Moussaka med tzatziki
Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Vegetarisk: Veg. moussaka
Torsdag
Pankopanerad kycklinglårfilé med sweetchili och stekt ris
Makaronipudding
Vegetarisk: Vegonuggets med grönsaksris
Fredag
Wallenbergare med brynt smör, rårörda lingon och potatismos
Teriyiakilax med fetaoströra och fransk potatissallad
Vegetarisk: Grönsaksbiffar med fetaoströra
På fredagar bjuder vi våra gäster på efterrätt