Elvis Presley Birthday Concert

Elvis Presley Birthday Concert 6/1 2024

På scen: Kent Wennman Rockabilly Kvartett & Band

Gästartister: Afro Choir samt Kiralina Salandy (Canada)

På plats i restaurangen: Föreningen Elvis i Norden

8 januari 2024 skulle Elvis Presley ha fyllt 89 år. Och givetvis firar vi med vårt traditionella Elvis Birthday Concert på Kompassen. Av praktiska skäl gör vi det dock några dagar tidigare, 6 januari.
Showen gästas av Sveriges bästa kör, Afro Choir. Det blir med andra ord trångt på scenen! Och inte nog med det. Hela vägen från Canada kommer en av landets mest färgstarka sångerskor: Kiralina Salandy. Räkna med gåshud!

Och vad faller sig mer naturligt än att än en gång bjuda in Kent Wennman och hans formidabla musiker? Ni som varit med på tidigare års Elvis Birthday Concerts förstår vad vi menar. Det svänger onödigt mycket! Och det blir ju inget riktigt födelsedagskalas utan Uppsalas mest passionerade Elviskännare. Kent har i 20 års tid hyllat Elvis och är mest känd för sin mycket populära föreställning “Elvis i Parksnäckan” men också för sina initierade radioprogram om Elvis i Sveriges Radio. På Kompassen har han med sig sin extremt svängande och energiska kvartett. Och i andra avdelningen fylls kvartetten på med både piano och Hammondorgel. Räkna med tryck!
Så varmt välkomna till en helkväll där vi firar världens största artist. Det blir kända och okända pärlor från Elvis hela karriär, levererade med en stor dos humor och självdistans. Och med Kiralina och Afro Choir på plats räknar vi också med extas och en dos väckelsemöte 🙂

18.00: Dörrarna öppnar
19.00 Showtime del 1
20.00: Paus
20.30: Showtime del 2

Biljettpris 275 kr + biljettavgift
Biljett köps på Tickster och i Kompassens Reception

Arrangör: Kulturhjältarna och Kompassen i samarbete med Elvis i Norden. Visa mindre